O NAMA

Dom Zdravlja Rožaje: Pružanje Kvalitetne Zdravstvene Njege Lokalnoj Zajednici

dom zdravlja rozaje
Dom zdravlja u Rožajama predstavlja ključnu instituciju zdravstvene skrbi koja služi lokalnoj zajednici već niz godina. Sa svojom dugogodišnjom tradicijom i predanim osobljem, Dom zdravlja posvećen je pružanju visokokvalitetne medicinske usluge i brige za sve građane Rožaja i okolnih područja.

Naša misija

Jedna od osnovnih misija Doma zdravlja Rožaje je osigurati pristupačnu i sveobuhvatnu zdravstvenu skrb za sve pacijente. To se postiže kroz raznolike medicinske usluge koje obuhvataju prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju. Bez obzira na dob, pol ili socioekonomski status, svaki pacijent se tretira s poštovanjem i brigom kako bi im se osiguralo najbolje moguće zdravstveno stanje.

Medicinske usluge

U okviru Doma zdravlja Rožaje, nalazi se širok spektar medicinskih usluga i specijalizacija. To uključuje opštu medicinu, pedijatriju, ginekologiju, internu medicinu, oftalmologiju, dermatologiju, radiologiju, laboratorijske pretrage i još mnogo toga. Osim toga, Dom zdravlja takođe organizuje edukativne programe o zdravlju i prevenciji bolesti kako bi poboljšao svijest i zdravlje lokalne zajednice.

Kroz stalno usavršavanje medicinskog osoblja i ulaganje u modernu medicinsku opremu, Dom zdravlja Rožaje nastoji biti lider u pružanju zdravstvene njege na lokalnom nivou. Njihova predanost brizi o pacijentima i kontinuirano poboljšanje kvaliteta usluga čini ih neizostavnim dijelom zdravstvenog sistema Rožaja. U konačnici, Dom zdravlja Rožaje ostaje posvećen svojoj misiji da postane centar izvrsnosti u pružanju zdravstvene njege, promovira zdravlje i dobrobit svih svojih pacijenata i doprinosi opštem prosperitetu zajednice.
direktorica doma zdravlja rozaje

Zdravlje je najveće bogatstvo koje možemo imati. Ono nas čini sposobnima da ostvarimo svoje snove i izgradimo bolju budućnost za sebe i za našu zajednicu.

Direktorica Doma zdravlja Rožaje
spec. pneumoftiziolog dr Sanja Beloica

Scroll to Top